Over ons

De kernactiviteiten van Hanzevast real estate omvatten het aankopen, het beheren en het verhuren van vastgoed. Hanzevast real estate is onderdeel van Hanzevast capital BV. Wilt u weten wat Hanzevast nog meer doet? Klik dan hier voor meer informatie.

Kantoren van goede kwaliteit

Naast een gunstige ligging en bereikbaarheid kenmerken onze kantoorgebouwen zich door prima parkeernormen en een goede kwaliteit. Als directe vertegenwoordiger van de eigenaar is onze werkwijze erop gericht de gebouwen zorgvuldig te onderhouden. Dit stelt u als huurder in staat om u volledig op de eigen business te richten.

Een persoonlijke relatie

Als huurder heeft u een vast contactpersoon die goed op de hoogte is van het gehuurde pand en de omgeving. Op die manier zijn wij in staat in te spelen op uw wensen. Omdat een huurder/verhuurder-relatie wordt aangegaan voor meerdere jaren, vinden wij het erg belangrijk hierin te investeren.

Flexibiliteit

Uw onderneming heeft te maken met marktomstandigheden die voortdurend veranderen. Ook op het gebied van uw huisvesting wilt u flexibel zijn. Doordat wij beschikken over een kantorenportefeuille in heel Nederland, kunnen wij meedenken met uw veranderende huisvestingsbehoefte.

Duurzaamheid

Hanzevast heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij gaan daarom waar mogelijk over tot verduurzaming van onze gebouwen. Daarnaast proberen wij in overleg met onze huurders toepassingen te bedenken om het energieverbruik te monitoren, waardoor afwijkingen in het gebruik kunnen worden gesignaleerd. Als huurder krijgt u toegang tot het monitoringsysteem, waardoor u bewuster met uw verbruik om kunt gaan.